Το οινοποιείο βρίσκεται στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος στην νοτιοανατολική πλαγιά του βουνού Παπούτσα.
Δημιουργήθηκε το 2018 από τον γεωπόνο Αντρέα Ευαγγέλου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Κωνσταντίνο από γεωργική οικογένεια και είναι τέταρτης γενιάς αμπελουργός.
Μετά το τέλος των σπουδών του από την γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε να ασχοληθεί με την παραγωγή κουμανδαρίας.
Για καλύτερη διαχείριση των αμπελώνων και την ποιοτική αναβάθμιση της κουμανδαρίας, επένδυσε στην αγορά drone γεωργίας και είναι από τους πρώτους που εφάρμοσε την αμπελουργία ακριβείας.
Από το 2021 θέλοντας να προστατέψει το οικοσύστημα των αμπελώνων του, τους έχει μετατρέψει σε βιολογικούς.
Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο από 820 – 920 μέτρα, με νότιο, νοτιοανατολικό και νοτιοδυτικό προσανατολισμό.